Πέμπτη 10 Μαρτίου 2022

Κηφισιά: Σοκ με την υπόθεση παιδικής πορνογραφίας


Την περασμένη Κυριακή (6/3) συνελήφθη στην Κηφισιά μια 28χρονη οικιακή βοηθός, με καταγωγή από το Νεπάλ, η οποία βαρύνεται με την κατηγορία της παιδικής πορνογραφίας, καθώς και της κλοπής. Την καταγγελία είχε κάνει νωρίτερα ο πατέρας των δύο κοριτσιών που βιντεοσκοπήθηκαν από την εν λόγω οικιακή βοηθό.

Ας δούμε, ωστόσο, τι είχε προηγηθεί. Η συγκεκριμένη κοπέλα ξεκίνησε να εργάζεται ως εσώκλειστη οικιακή βοηθός στην πολυτελή κατοικία της οικογένειας του επιχειρηματία Δ.Α. την 1η Φεβρουαρίου 2022, με τον τελευταίο να την θεωρεί αξιόπιστη και οικονομικά προτιμητέα λύση. Τα προβλήματα στην συνεργασία ξεκίνησαν όταν ο εργοδότης της διαπίστωσε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου ότι δεν έβρισκε το ρολόι χειρός του, αξίας περίπου 25.000€, ενώ είχε εξαφανιστεί ταυτόχρονα και το πορτοφόλι της συζύγου του, που περιείχε χρήματα, πιστωτικές κάρτες και την ταυτότητα της.

Σκέφτηκε, λοιπόν, την πιθανότητα να τα απέσπασε η 28χρονη. Προτού, όμως, κάνει την έρευνα, και με βάση ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Δημήτρη Λάππα, το άλλο παιδί, ο γιος της οικογένειας δηλαδή, εξέφρασε την δυσαρέσκειά του για την στάση της οικιακής βοηθού απέναντι στις αδελφές του.

Παραμένουμε, λοιπόν, στο Σάββατο 5 Μαρτίου. Ο Δ.Α. ανακαλύπτει, στα πράγματα της οικιακής βοηθού τα απωλεσθέντα αντικείμενα, ενώ ψάχνει και το κινητό της. Αυτό που του μετέφερε ο γιος του, επιβεβαιώνεται με τον χειρότερο τρόπο: η 28χρονη είχε στην κατοχή της φωτογραφίας με γυμνές τις δύο κόρες της οικογένειας, ηλικίας 2 και 3 ετών! Το πιο τραγικό, όμως, όπως διαπιστώθηκε, είναι ότι οι φωτογραφίες αυτές είχαν σταλεί σε 7 άτομα, που μένει να φανεί από την έρευνα της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αν είναι από την Ελλάδα ή το εξωτερικό.

Όπως είναι αναμενόμενο, επικοινώνησε με την Άμεση Δράση και λίγες ώρες αργότερα, την Κυριακή 6 Μαρτίου πλέον, η οικιακή βοηθός συνελήφθη και κρατήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Κηφισιάς. Στις πρώτες της δηλώσεις στους αστυνομικούς, ισχυρίστηκε ότι φωτογράφισε για πλάκα τα δύο παιδιά. Λεπτομέρειες για την σύλληψη παρουσιάζει ο συνδικαλιστής της Ελληνικής Αστυνομίας, Χρήστος Μπαλάσκας, μέσω του προφίλ του στο Facebook.


Σύμφωνα με το newsbeast.gr, ο επιχειρηματίας τούς παρέδωσε και μία κάρτα μνήμης, προερχόμενη από το κινητό τηλέφωνο της κατηγορούμενης, στην οποία εντοπίστηκαν και οι γυμνές φωτογραφίες των ανήλικων παιδιών του. Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν και το τηλέφωνο, το οποίο και εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Ας ελπίσουμε η δικαιοσύνη να πράξει τα δέοντα. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Reminder: Το έγκλημα των Τεμπών και η «δημοσιογραφία του Νέρωνα»

(πηγή εικόνας: cyprustimes.com) Ένας χρόνος κλείνει σήμερα από το σιδηροδρομικό έγκλημα στον Ευαγγελισμό της Λάρισας, που είχε τον τραγικό α...